DIA ataca la part alta del canal baixista de curt: res no cau pels segles dels segles

El títol perd dues terceres parts del seu valor a la borsa l'any

Per

Bolsamania | 09 nov, 2021

DIA és un valor molt baixista a mitjà i de llarg termini, però això no treu perquè de vegades puntuals assistim a importants rebots contra tendència (o fases de reacció).

Igual que de vegades diem que un valor alcista pot caure amb força sense que la tendència alcista de fons es vegi amenaçada al més mínim, passa el mateix dins de les tendències baixistes primàries. És a dir, un títol pot rebotar amb força sense que per això deixi de ser baixista. Acció-fase de reacció. I en tenim un bon exemple en DIA. Valor que no ha parat de caure durant els últims anys i que va marcar nous mínims de tots els temps al mes de setembre passat als 0,0138 euros. És, per tant, un valor en caiguda lliure.

Cosa que no treu perquè a curt termini, sobretot si és capaç de batre la part alta (resistència) del canal baixista pel qual està immers des de finals d'abril, pugui construir un interessant rebot de curt termini. Rebot que troba la seva primera gran resistència al nivell dels 0,0229 euros (abans suport) i per sobre la zona de control dels 0,0311-0,034 euros. I tot això dins d'una clara tendència baixista de fons, o primària.

Gràfic diari de DIA

Últimas noticias