De moment Bankinter no pot amb els nivells prepandemia

El títol puja un 45% l'any vs. +13% de l'IBEX 35

Per

Bolsamania | 01 jun, 2021

Bankinter està desplegant un estret moviment lateral durant el últims mes i ho fa en plena zona de resistència: la zona que es correspon amb els nivells de finals de 2019, als 4,80 euros. L'origen de la gran correcció.

Que Bankinter s'hagi frenat en aquest moment a la zona de resistència dels 4,80 euros no és per res una cosa preocupant. Era de preveure després d'un 'ral·li' des dels mínims d'octubre del 110%. A més la zona dels 4,80 euros es correspon amb la zona de màxims de finals de desembre de 2019/principis de 2020. Just els nivells prepandemia previs al desastre mundial dels mercats per la pandèmia. Per sota tenim un important suport en el buit alcista dels 4,40 euros. De fet, qualsevol correcció que l'acosti a aquest nivell de suport s'hauria d'interpretar com una nova oportunitat per pujar de nou al tren de les compres.

És més, una correcció des d'aquí (fase de reacció) per després atacar amb èxit la resistència dels 4,80 euros s'activaria un important senyal de fortalesa, ja que tindríem una àmplia figura de volta d'implicacions alcistes que el llançaria cap als màxims històrics, que estan un 30% per sobre dels nivells actuals, als 6,14 euros. Ja voldrien molts valors cotitzar a només un 30% dels màxims de tots els temps després de caure tant.

Gràfic setmanal de Bankinter

Últimas noticias