Compte amb Santander: 'cap i espatlles' de continuïtat?

Encara que per la mínima aquest dilluns els títols de l'entitat càntabra perforaven la recta suport de molt curt termini

Per

Bolsamania | 03 des, 2019

Sol dir que tant d'anar el càntir a la font, arriba un dia que es romp. Doncs aquest dilluns el preu, encara que per poc, tancava perforant un important suport de curt termini.

Primer de tot, cal dir que les formacions en 'cap i espatlles' quan són més fiables és quan es donen després d'un important moviment alcista, diguem com si d'un sostre de mercat es tractés. És aquí on aquests són més fiables. No obstant això, ens trobem amb aquesta formació després d'una caiguda i dins d'una impecable fase correctiva des de gener de 2018. I això és l'única cosa, si de cas, que ens pot fer dubtar sobre la fiabilitat de la pauta correctiva. Però sí, el que tenim davant és un potencial 'cap i espatlles', en què el preu estaria començant a perforar la línia clavicular de la formació. I si aquesta finalment es confirmés i tanqués per sota dels 3,47 euros, cal esperar un moviment a la recerca dels mínims anuals (3,30 euros) amb una alta probabilitat, fins i tot, de perforar. La següent gran zona de suport la trobem als aproximadament 3,20 euros, per on passaria la recta suport que uneix els mínims creixents de 2009 i de 2016.

Gràfic diari de Santander des de novembre de 2018

En el gràfic setmanal de llarg termini que tenim a continuació, podem entendre el motiu pel qual fem referència a la zona dels 3,20 euros com a suport.

Gràfic setmanal de Santander des de 2006

Últimas noticias