Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest divendres

L'IBEX segueix sense donar ni el més mínim senyal de fortalesa

Per

Bolsamania | 20 mai, 2022

Endesa va acabar dijous confirmant el final del moviment lateral de les darreres setmanes.

L'elèctrica aconsegueix superar màxims anuals i sembla que podríem veure una extensió de les pujades amb l'objectiu de cobrir el buit alcista que va deixar fa un any als 21,70 euros.

Red Eléctrica ofereix un aspecte tècnic impecable després d'aconseguir superar la resistència dels 19,60 euros. Després d'una consolidació de nivells per aquests preus, el més probable és que puguem veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 20 euros.

ACS està donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 25 euros. El seu aspecte tècnic és bo i tot sembla indicar-nos que podríem veure una extensió de les pujades fins a les immediacions dels 27 euros, màxims del passat any.

Repsol es pren un respir i podria acabar cobrint el buit alcista que va deixar als 14,12 euros. Per a les properes jornades el seu aspecte tècnic és bo i tot sembla indicar-nos que podríem tornar a ficar-se en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Técnicas Reunidas se encuentra dando forma a un throw back al nivel de los 9 euros. El valor ha mejorado sustancialmente su aspecto técnico y todo parece mostrarnos que podríamos ver una extensión de las subidas para las próximas semanas. El primer objetivo de subida lo podríamos situar en los 11 euros.

Últimas noticias