Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest divendres

L'IBEX podria cobrir el buit que va deixar, a finals de març, als 8.792 punts

Per

Bolsamania | 05 mai, 2023

Actualitzat : 09:03

Iberdrola és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes jornades.

La companyia es manté cotitzant al voltant dels màxims històrics amb tot a favor seu perquè vegem una continuació de les pujades. Atents a un tancament per sobre dels 11,96 euros, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 13 euros.

Enagás està donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 17,50 euros. Molt atents a un tancament per sobre dels 18,49 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 20 euros.

Logista s'ha pres un respir després de les pujades del mes d'abril passat. El seu aspecte tècnic és bo i podem veure, en qualsevol moment, l'entrada de les compres que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins als màxims anuals que presenta als 25,54 euros. Sens dubte és un valor que cal tenir molt en compte.

Cellnex és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes jornades. Des de fa unes setmanes que s'està movent al voltant de la resistència dels 38,97 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, és molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 42 euros.

Indra es frena als màxims anuals, però sembla que vol consolidar nivells i continuar amb la seva tendència alcista principal. La resistència clau és als 12,80 euros. Atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys. No la perdem de vista.

Últimas noticias