Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest divendres

L'IBEX s'acosta a la resistència dels 9.310 punts

Per

Bolsamania | 03 feb, 2023

ACS és un valor que cal tenir molt en compte.

La companyia s'ha subjectat als 27 euros i sembla que podríem veure una continuació de la seva tendència alcista principal. Per a les properes jornades el més normal és que puguem veure una extensió de les pujades fins al nivell dels 30 euros.

Mapfre va acabar dijous donant forma a una bona figura. La companyia sembla que ha trobat suport als 1,80 euros i buscarà continuar amb les pujades. La resistència clau es troba als 1,889 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, podríem veure una extensió dels guanys fins al nivell de 2 euros.

Senyal de fortalesa en Fluidra, que aconsegueix superar la resistència dels 17,14 euros. La companyia puja per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 20 euros.

Bona figura la que vam poder veure aquest dijous en Grifols en aconseguir superar la resistència dels 12,76 euros. La companyia s'enfronta a la mitjana de 200 sessions. Si aconsegueix superar-la, és molt probable que puguem veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 14,30 euros. Per sota, el suport clau és als 11,86 euros. No veurem una complicació del seu aspecte tècnic mentre que es mantingui cotitzant per sobre d'aquest nivell de preus.

Demostració de força en Amadeus, que aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 59,08 euros. S'estenen les pujades del curt termini i no descartem que pugui acabar aconseguint el nivell dels 64 euros. Per sota, el primer nivell de suport és als 57 euros.

Últimas noticias