Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

Atents a una presa de beneficis en l'IBEX pels preus actuals

Per

Bolsamania | 18 gen, 2023

Sacyr ofereix un dels millors aspectes tècnics de l'IBEX 35.

La companyia ha superat la resistència dels 2,66 euros i presenta el camí lliure perquè puguem acabar veient-hi una extensió dels guanys fins al nivell dels 3 euros.

Caixabank està consolidant nivells després de les darreres pujades. El seu aspecte tècnic és molt bo, si bé a curt termini no descartem acabar veient un suport al voltant dels 3,60 euros, preus on podríem plantejar-nos una presa de posicions amb menys riscos.

Mapfre ofereix un molt bon aspecte tècnic. La companyia ha aconseguit perforar la resistència dels 1,876 euros (màxims d'aquest any) i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 2 euros.

Repsol manté la consolidació de les últimes sessions just per sota dels màxims històrics que presenta als 15,47 euros. Un tancament per sobre d'aquests nivells la deixaria en pujada lliure amb el camí clar perquè puguem veure-hi un atac al nivell dels 17 euros.

Bon senyal en Soltec que aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 5,06 euros. A curt termini, sembla molt probable que puguem veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 5,88 euros.

Últimas noticias