Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX ataca ja els 11.000 punts

Per

Bolsamania | 26 mar, 2024

Telefónica ofereix un molt bon aspecte tècnic després d'aconseguir superar la resistència del curt termini que presenta als 3,945 euros.

Atents que per a les properes sessions és probable que puguem veure un atac al nivell dels 4,38 euros.

Immillorable aspecte tècnic en Ferrovial, que es mou a màxims històrics: el seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem veure una extensió de les pujades fins al nivell dels 40 euros.

Iberdrola aconsegueix superar la resistència dels 11,29 euros. Això és un bon senyal que torna la cotització per sobre de la mitjana de 200 sessions. Per a les properes jornades és molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 12,05 euros, màxims històrics.

Bon senyal en Talgo, que aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 4.32 euros. Es confirma un gir al voltant del suport dels 4,10 euros. A curt termini, tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un atac al nivell de 4,80 euros, màxims anuals.

Molt bona figura en Catalana Occident, que aconsegueix superar els màxims de tots els temps que presenta als 34,30 euros. La companyia posa fi al moviment lateral del darrer mes i mig i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 37 euros.

Últimas noticias