Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

L'IBEX torna a mirar els màxims anuals que presenta als 9.539,8 punts

Per

Bolsamania | 08 jun, 2023

No perdem de vista l'evolució tècnica de Cellnex.

Fa dos mesos que la companyia es mou en una banda lateral en espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en l'inici d'un nou impuls alcista. Un tancament per sobre dels 39 euros seria el senyal que estaríem esperant per entrar al valor.

Atents que Berkeley Energía s'acosta als màxims anuals que va dibuixar als 0,3185 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, és probable que puguem veure una extensió de les pujades fins al nivell dels 0,4 euros. És un valor que cal tenir en compte durant les properes sessions.

Continuem molt pendents de l'evolució tècnica d'ACS. La companyia fa un mes i mig que es mou en una banda lateral just per sota dels màxims històrics. Atents que un tancament per sobre dels 32,23 euros seria el senyal que ens confirmaria l'inici d'un nou impuls alcista, amb un objectiu de pujada als 35 euros.

Bona figura en Sacyr, que aconsegueix perforar el primer nivell de resistència que presenta als 2,974 euros. Atents a curt termini, ja que sembla probable que puguem veure un atac a la resistència dels 3,06 euros. La superació d'aquests preus seria el senyal que ens confirmaria una continuació de la tendència alcista principal.

Inditex polvoritza els màxims històrics després de presentar resultats. L'empresa tèxtil es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Després d'una consolidació sana de nivells, no descartem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 36 euros.

Últimas noticias