'Calambrazo' de l'Ibex després d'emplenar el buit baixista del dijous

L'índex va emplenar al cèntim el buit baixista del passat dijous i des d'aquí se'ns va ensorrar

Per

Bolsamania | 22 jul, 2019

L'última sessió de la setmana passada ha deteriorat clarament l'aspecte tècnic de curt termini, després de polvoritzar el suport dels 9.200 punts.

El tancament del passat divendres en el nostre selectiu no va poder ser pitjor, en el sentit que tanquem el buit alcista dels 9.200 punts, per definició suporti. I ho fèiem després d'un començament de sessió clarament alcista, que li va portar a emplenar íntegrament el buit baixista del dijous (9.285). De manera que el que tenim és un buit baixista que s'ha emplenat íntegrament, però que no s'ha tancat o cosa que és el mateix anul·lada. Arribats a aquest punt no es pot descartar que el preu es dirigeixi cap al suport dels 9.120 punts i per sota tenim els 9.060 i, sobretot, els 8.900 punts, que és l'origen de l'últim impuls alcista, els mínims de principis de juny.

El que ha tornat a quedar clar, com venim comentant des de fa diverses setmanes/mesos és que la clau està en els 9.410 punts: el buit baixista setmanal de principis de maig. 'Gap' baixista que s'ha emplenat íntegrament però que no s'ha tancat. Només per sobre d'aquesta resistència i en veles setmanals tindrem un veritable pas cap endavant del nostre selectiu.

Últimas noticias