'Enrampada' d'Inditex al buit baixista setmanal de març

La resistència a superar es troba al buit baixista setmanal dels 26,84 euros

Per

Bolsamania | 17 abr, 2020

Inditex, que és un dels títols més avançats en el rebot, s'ha girat amb precisió màxima des de la zona de resistència que li confereix el buit baixista setmanal de principis de març.

Les violentes correccions d'aquest dijous d'Inditex encaixen absolutament dins dels paràmetres normals, perquè es produeixen des de nivells de resistència claus: l'imponent buit baixista setmanal de principis de març, un 'gap' que presenten tots els títols del nostre mercat i que molt pocs s'han atrevit a atacar. En si mateix, això és un senyal de fortalesa, només pel fet d'haver-ho intentat. I és que com ja hem comentat en diverses ocasions referent a d'altres actius aquesta setmana, aquest tipus de buits són molt difícils de tancar/anul·lar a la primera. El normal és el que estem veient, que s'emplenin totalment o parcialment, i que des d'aquest punt corregeixin, i és al següent intent, potser, que aconseguiran tancar-lo amb èxit.

A manera de resum, assenyalarem simplement que Inditex ha girat on havia de fer-ho, i que ara toca drenar/ajustar proporcionalment part de les últimes pujades, sabent que un tancament setmanal per sobre dels 26,84 euros seria un interessant senyal de fortalesa que no hauria de passar desapercebuda.

Últimas noticias