Gir brusc de l'Ibex després d'emplenar parcialment l'últim buit baixista

Per

Bolsamania | 15 abr, 2020

Hi havia la possibilitat que l'Ibex fes un descans davant els nivells de resistència assolits, i és el que està fent. Malgrat això, continua construint mínims i màxims creixents de molt curt termini.

Si recordeu, al tancament d'aquest dimarts advertíem que ja teníem el nostre selectiu a les portes de la primera resistència de debò, l'últim buit baixista deixat durant l'enfonsament. I afegíem que en condicions normals l'experiència ens havia demostrat que aquest tipus de 'gaps' poques vegades es tancaven (anul·laven) a la primera. Així doncs, malgrat les importants caigudes, pròximes al 4%, no s'ha perforat cap suport. El més immediat el tenim al buit alcista del dilluns de la setmana passada, els 6.580 punts. Veurem si aquest s'emplena però no es tanca. Si es tanqués, no podríem descartar una recaiguda cap als mínims de març, els 5.814 punts.

La veritat és que no m'està agradant gens la renovada feblesa dels bancs, amb el Santander al capdavant. Aquest ha perforat amb claredat aquest dimecres la base d'un petit triangle i el que seria lògic és que ataqués de nou el suport que presenta als mínims anuals. Si es perforen, ja no hi ha res fins als mínims de 2009, els 1,77 euros. Això sens dubte seria un llast per al nostre selectiu.

Gráfico diario del Ibex 35

Últimas noticias