Bitcoin: cap a la base del canal baixista?

El preu presenta un important suport a la volta de la cantonada: els mínims d'octubre

Per

Bolsamania | 22 nov, 2019

Des de finals de juny el futur del bitcoin s'està desplaçant dins d'un impecable canal baixista de manual. No descartem que busqui la base d'aquest canal.

El canal baixista pel qual s'està desplaçant el preu des de finals de juny és de manual i sembla dibuixat amb escaire i cartabó. Després de les caigudes de les últimes sessions (-25%) la veritat és que el futur del bitcoin ja no presenta cap suport fins als mínims d'octubre: als 7.425 dòlars. En perforar-lo, el més probable és que busqui la base del canal, ara als aproximadament 6.600 dòlars i aquí és on hauria de començar a rebotar de nou amb força. De tota manera, el que està clar és que mentre el preu segueixi encaixat dins el canal baixista no hi ha res a fer.

Només tindrem la conformació d'un canvi de tendència per sobre de la resistència que presenta en l'últim màxim decreixent: els 10.050 dòlars. En breu serà l'aniversari del primer any de cotització del futur de la moneda digital, ja que aquest va començar a cotitzar per primer cop el 18 de desembre de 2018.

Gràfic diari des de març

Últimas noticias