BBVA cotitza a la base del canal baixista: ara o mai

La teoria xartista resa que la base d'un canal és suport

Per

Bolsamania | 20 ago, 2018

Els títols del segon banc del nostre país acumulen una caiguda del 15% durant les últimes dues setmanes i en aquest moment, tècnicament, cotitza en plena zona de suport.

El que ha de quedar clar, si és que no ho estava encara ja, és que BBVA segueix en fase correctiva. Simplement cal observar l’impecable successió de màxims i mínims decreixents des de finals de gener fins avui. Durant aquest període el títol s'ha deixat, gairebé, un 30%. I mentre l’impecable successió de màxims i mínims decreixents segueixi aquí poc més es pot fer.

Dit això, al més curt termini el tenim en plena zona de suport: la base del canal baixista pel qual s’ha estat desplaçant el títol durant els últims vuit mesos, per definició suport. Cosa que deixa la porta oberta a la possibilitat que aquest experimenti un important rebot amb un primer objectiu en l'últim dels buits baixistes (5,64) i per sobre i de major rellevància el buit dels 5,95 euros. Amb tot, encara que rebotés cap a la part alta del canal baixista, ara als 6,25-6,30 euros, el títol seguiria immers dins d'una fase correctiva.

Gràfic diari de BBVA

Últimas noticias