Encara que in extremis, CaixaBank aconsegueix salvar la pilota de partit

Les fortes pujades d'aquest divendres porten els títols de l'entitat financera a recuperar els suports perduts

Per

Bolsamania | 02 jul, 2018

Les importants pujades de divendres passat van portar els títols de CaixaBank a recuperar en espelmes setmanals importants nivells de suport.

Són ja moltes les setmanes en què hem fet referència al gran moviment lateral pel qual s’està desplaçant CaixaBank des d'abril de 2017. Amb un suport ben definit als 3,57-3,58 euros. De manera que la nostra estratègia durant els últims temps ha estat sempre la mateixa: obrir llargs a nivells de preu més propers possibles a la base del lateral, per definició suport, amb prou pèrdues en preus de tancament i en espelmes setmanals per sota.

I després de les pujades de divendres passat, tot i que lluny dels màxims del dia, la veritat és que el títol no va confirmar en espelmes setmanals la perforació del suport. Arribats a aquest punt, podríem recomanar obrir-hi llargs (posicions alcistes) als nivells actuals de preu (el suport que presenta en el buit alcista de divendres als 3,587 euros. Amb un ordre de prou pèrdues en preus de tancament (diari) per sota dels mínims de la setmana passada (3,5). I objectiu de pujada a la part alta del lateral, als 4,3-4,35 euros.

Gràfic setmanal de CaixaBank

Últimas noticias