Audax Renovables: respectar els mínims de març és fonamental

Els títols cauen un 40% des dels màxims anuals

Per

Bolsamania | 07 jul, 2020

Els títols d'Audax Renovables s'estan movent lateralment des de fa una mica més de dos anys. Això sí, dins d'un lateral amb molta amplitud entre les zones de control.

Malgrat les caigudes de les últimes setmanes dels títols d'Audax Renovables cal dir que la tendència de fons continua sent alcista. El que no és incompatible amb el fet que el preu estigui drenant/ajustant les importants pujades prèvies dins d'un ampli lateral que ve durant una mica més de dos anys. Això sí, estem parlant d'un lateral molt ampli, amb suport en la zona dels 1,20 euros i resistència en els aproximadament 2,80 euros. Sí, ja ho sé. És massa amplitud, però és el que ens està dient el preu, simplement mireu el gràfic i ho veureu amb claredat.

D'això se'n dedueix que la clau continua trobant-se a la zona dels 1,17-1,20 euros: els mínims d'octubre de 2018 i del mes de març d'enguany. La pèrdua dels 1,20 euros en espelmes setmanals seria sense cap dubte un autèntic gerro d'aigua freda per a la cotitzada. O dit amb altres paraules, si cal intentar-ho a l'alça amb aquest títol, l'idea és fer-ho als nivells de preu més ajustats a aquesta zona de control.

Gráfico semanal de Audax Renovables

Últimas noticias