Així queda el gràfic d'IAG després d'ajustar-se la sèrie de preus a l'ampliació de capital

IAG és el títol de l'Ibex que més ha caigut (-69%) enguany

Per

Bolsamania | 15 set, 2020

Malgrat les importants pujades de les últimes setmanes, IAG sent clarament baixista en termes de mitjà termini. Ni tan sols podem confiar en la divergències alcistes setmanals.

Aquest dilluns va comenar l'ampliació de capital d'IAG de 2.741 milions d'euros. De manera que ara tenim cotitzant d'una banda les accions i per un altre els drets. I això ha de ser ajustat per la sèrie històrica de preus. És a dir, els suports i resistències han canviat. Diguem que totes les referències de control s'han desplaçat. Així, com a suport més important tenim els mínims anuals i últim mínim decreixent a 1,144 euros. I per dalt, pel costat de les resistències, el buit baixista setmanal de mitjan març de 2,62 euros. Aquest buit era abans als 3,95 euros i ara als 2,62 euros.

Per tant, perquè puguem començar a pensar en un canvi de tendència en termes de mitjà termini li exigirem al títol que tanqui/anul·li l'últim buit baixista setmanal. Ja que de moment només l'ha emplenat, però no tancat. Dit això, no acabo de refiar-me d'aquest títol, malgrat les divergències alcistes setmanals que tenim, perquè els màxims i mínims decreixents manen. Ara els màxims històrics del valor són els 5,317 euros.

Gráfico semanal de IAG

Últimas noticias