Arriba el moment de la veritat per al Nasdaq 100: el buit baixista dels 15.333

L'índex de la tecnologia puja un 19% l'any

Per

Bolsamania | 19 oct, 2021

De nou tenim l'índex de la tecnologia a nivells de resistència importants, el buit baixista de la sessió del 20 de setembre a les 15.333,47 punts. Buit que es va emplenar en la seva totalitat durant el rebot posterior, però que no va arribar a tancar-se.

Un buit baixista és un espai que deixa el preu que es produeix quan l'oferta és molt més alta que la demanda i per tant, quan el subjacent en qüestió comença a cotitzar, aquest ho fa molt per sota del preu de tancament de la sessió anterior. Els buits poden ser tant alcistes com baixistes. Un buit baixista té connotacions de debilitat i automàticament aquest buit es converteix en l''ordre de prou pèrdues' per a qualsevol posició curta (o baixista) sobre el subjacent en qüestió.

I això és el que tenim en aquest moment en el Nasdaq 100, un buit baixista que ha actuat com a resistència recentment i que ara s'està atacant de nou. Així, un tancament per sobre dels 15.334 punts implicaria tancar/anul·lar el buit baixista i, per tant, es tractaria d'un clar senyal de fortalesa. Avantsala del que probablement acabi sent una tornada als màxims anuals i històrics als 15.700 punts. Per sota, per la banda dels suports, tenim el buit alcista dels 14.774 punts i els mínims d'octubre als 14.384 punts.

Gràfic diari del Nasdaq 100

Últimas noticias