Ara sí, PharmaMar ataca la directriu baixista del darrer any i mig

Tot i les últimes pujades, el valor cau un 58% des dels màxims d'octubre del 2020

Per

Bolsamania | 03 mar, 2022

Actualitzat : 11:35

Els títols de la companyia de biotecnologia acumulen una pujada del 35% des dels mínims de la sessió de pànic venedor de dijous de la setmana passada, just quan s'iniciava la invasió d'Ucraïna per part de Rússia.

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir, almenys, tres punts de tangència o de suport. No ens val només dos punts de toc. Al cap i a la fi, es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negatiu i on cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda, i per això els preus cauen.

I això és el que tenim en PharmaMar. Una impecable resistència dinàmica decreixent que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des de l'octubre del 2020 i que passa en el moment actual per la zona dels aproximadament 63 euros. Encara que no n'hi ha prou de superar la directriu baixista, hem d'exigir-li al valor que superi l'últim màxim decreixent: els alts de gener als 66 euros. Només tancant en espelmes setmanals per sobre dels 66 euros, deixarem la porta oberta perquè, per fi, alguna cosa pugui estar començant a canviar en el valor després de 18 mesos de fase correctiva.

Gràfic setmanal de PharmaMar (PHM)

Últimas noticias