Applus: la sortida del moviment lateral serà violenta i probablement a l'alça

El títol s'està desplaçant lateralment des de principis de 2017

Per

Bolsamania | 07 jun, 2018

L'experiència ens ha demostrat una i una altra vegada que la sortida a l'alça després d'un ampli moviment lateral acostuma a portar importants implicacions alcistes per als preus.

Si bé, és cert que els títols d'Applus encara no han confirmant la superació de resistències, cal reconèixer que les sensacions no són dolentes. I no ho són perquè, en teoria, quan tenim un ampli lateral després d'un gran impuls alcista és perquè, aquest ve a corregir les alces prèvies. I ho fa consumint temps (moviment lateral), en lloc de corregir en profunditat. A més, l'experiència ens ha demostrat en nombroses ocasions que quan un preu deixa enrere un ampli moviment lateral aquest acostuma a portar amb si importants implicacions alcistes a mitjà termini.

Encara falta el més important: que el preu salti i confirmi en preus de tancament (preferiblement en espelmes setmanals) per sobre de la resistència dels 12 euros. Des d'aquest moment no podem descartar, fins i tot, una tornada als màxims històrics a mitjà termini, els 16,83 euros.

Gràfic diari d'Applus Services

Últimas noticias