Valors que seguirem per l'anàlisi tècnica d'aquest divendres a Wall Street

El mercat nord-americà segueix sense oferir ni el més mínim senyal de feblesa

Per

Bolsamania | 24 feb, 2017

El Dow Jones ja fa dues setmanes que renova màxims històrics.

Morgan Stanley és un dels valors que seguirem molt de prop en la sessió d'aquest divendres a Wall Street. El mes de febrer ha estat molt positiu per la cotització de la companyia que ha aconseguit definir-se a l'alça en superar la resistència clau dels 44,60 euros. El valor ofereix unes molt bones perspectives tècniques a mig i llarg termini després de superar el nivell dels 40 dòlars i creiem que podria continuar amb la seva escalada alcista les properes setmanes fins al nivell dels 50 dòlars.

Un altre dels valors que no hauríem de predre de vista és Idexx laboratories. El seu aspecte tècnic ve condicionat per les pujades del 13% del passat 2 d'aquest mes. Aquesta impressionant vela alcista la podem prendre com el pal d'una banderola. La consolidació lateral de les últimes sessions ens fan estar molt pendents de la irrupció d'un senyal de fortalesa que ens confirmi unes pujades addicionals d'un altre de 10-13%. Estarem molt atents a un tancament per sobre dels 143,47 dòlars que deixaria la seva cotització en pujada lliure.

Per últim, tenim Huntington Bancshares que dóna mostres d'una fortalesa impressionant en aconseguir superar la resistència dels 14,17 dòlars. El valor ha superat els màxims dels últims nou anys i sembla que podríem veure el començament d'un nou impuls alcista després de definir-se a l'alça després d'un moviment lateral de diversos mesos. Actualment podríem estar veient la formació d'un throw back als 14 euros si bé sembla molt probable que vegem la continuació de la seva escalada fins al nivell dels 16 dòlars.

Últimas noticias