Valors que no perdrem de vista aquest dimarts en Wall Street per anàlisi tècnica

El Dow Jones continua amb la correcció del curt termini

Per

Bolsamania | 25 abr, 2017

La resistència clau es troba als 20.887 punts.

PerkinElmer és un dels valors que no perdem de vista durant les properes sessions. Fa unes setmanes que la companyia va aconseguir superar els màxims de 2016 que presenta als 57,28 dòlars. Després d'un throw back a aquest nivell de preus vam poder veure com, aquest dilluns, la companyia aconseguia revalorar prop d'un 2% el que ens fa pensar en la superació de la resistència dels 58,37 dòlars. Aquesta seria el senyal que faria posicionar-nos a la companyia i que ens donaria un primer objectiu de pujada als 65 dòlars.

Raytheon ha aconseguit subjectar-se als voltants del suport dels 150 dòlars i sembla imminent que vegem la superació de la resistència dels 157,59 dòlars. Això deixaria la cotització de la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El primer objectiu de pujada el podríem situar als 170 dòlars, preus que creiem que podria aconseguir tranquil·lament durant les properes setmanes.

Fortes pujades les que vam poder veure, ahir, dilluns, a la sèrie de preus de Hasbro. El valor del Nasdaq va acabar guanyant un 5,90% el que li va permetre tancar per sobre dels 101,08 dòlars. Aquests preus corresponien als màxims històrics pel qual el valor cotitza en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El més normal és que, per a les properes setmanes, acabem veient una continuació de les pujades que es podria estendre fins al nivell dels 115 dòlars. No apreciarem una complicació tècnica de la seva sèrie de preus mentre que es mantingui cotitzant per sobre dels 94,76 dòlars.

Últimas noticias