Valors que han aconseguit perforar resistències aquest dilluns

Seguim molt pendents del suport dels 10.600 punts en l'IBEX 35

Per

Bolsamania | 26 jun, 2017

Es manté la correcció en l'índex espanyol.

IAG acaba dilluns amb uns guanys de l'1,51%. El valor aconsegueix perforar la resistència dels 6,92 euros i confirma el final de la correcció del curt termini. Per les properes jornades, sembla que podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 7,31 euros, màxims anuals. Aquests preus es troben un 5% per sobre dels actuals.

Pujades de l’1,23% en Ence que aconsegueix perforar els màxims de les tres últimes sessions. Això és una demostració de fortalesa que ens fa pensar en una continuació de les pujades per les properes sessions. A mig i llarg termini el seu aspecte tècnic és impecable per la qual cosa creiem molt probable que acabi assolit el nivell dels 4 euros durant les pròximes setmanes.

Solaria lidera els guanys del mercat continu durant la primera sessió de la setmana. El valor acaba amb uns guanys del 10,08% tancant el dia per sobre dels màxims de les últimes set sessions. L'alt volum negociat ens fa pensar en un atac imminent als màxims anuals assolits aquest mateix mes de juny als 1,64 euros.

Últimas noticias