Valors que cal vigilar per anàlisi tècnica a Wall Street aquest divendres

Els índexs nord-americans mantenen un impecable aspecte tècnic

Per

Bolsamania | 14 jul, 2017

El Dow Jones va aconseguir tancar, aquest passat dijous, en els màxims de tots els temps.

Les pujades de dijous en Apple li permeten cotitzar a tocar de la resistència clau del curt termini que presenta als 148,28 dòlars. El seu comportament en aquest nivell de preus és molt important. Si al final aconseguís perforar aquest nivell de preus podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 155 dòlars. La resistència clau es troba en els màxims històrics que va dibuixar als 156,65 dòlars el passat mes d'abril. Sense cap dubte que és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes sessions.

Nou senyal de fortalesa en els títols de Caterpillar que aconsegueix superar la resistència dels 108 dòlars. La companyia ofereix unes impecables perspectives tècniques per a les properes setmanes. El més normal és que vegem un atac al nivell clau dels 116,5 dòlars, màxims històrics. La superació d'aquest nivell d'oferta podria catapultar la seva cotització fins al nivell dels 140 dòlars.

Aquest dijous vam veure descensos de l'1,41% en Western Digital. No obstant això, és un valor que no hauríem de perdre de vista durant les pròximes jornades. La companyia es troba atacant la resistència clau dels 95 dòlars i és probable que acabem veient una definició alcista cosa que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria portar la seva sèrie de preus fins al nivell dels 114,70 dòlars, màxims històrics.

Últimas noticias