Valors que cal vigilar aquest dimarts per anàlisi tècnica a Wall Street

El primer nivell de resistència al Dow Jones es troba als 21.033 punts

Per

Bolsamania | 23 mai, 2017

De moment es manté la consolidació del curt termini al Dow Jones.

UnitedHealth puja durant les últimes sessions i s'apropa a la resistència dels 176,75 dòlars. Atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que deixaria el valor en pujada lliure i ens confirmaria una continuació de les pujades fins al nivell dels 190 dòlars, preus que podria arribar tranquil·lament durant les pròximes setmanes. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 166,65 dòlars, mínims del dia 17.

Boeing ha aconseguit subjectar-se a la part baixa de la banda lateral en què s'està movent des de fa tres mesos. Els guanys de les últimes jornades han tornat a apropar la seva sèrie de preus a la resistència dels 187,20 dòlars. La superació d'aquest nivell d'oferta deixaria la companyia en pujada lliure amb altes possibilitats, perquè continuï amb la seva escalada fins al nivell dels 200 dòlars.

Aquest dilluns vam poder veure uns importants guanys del 2,79% en Qualcomm Incorporated que va aconseguir superar la resistència dels 59,04 dòlars. Això ens fa pensar en una formació d'una doble vall als voltants dels 52,37 dòlars. Per les properes sessions és molt probable que puguem veure un atac al nivell dels 62,88 dòlars, màxims del buit alcista que va deixar durant els primers compassos de l’any.

Últimas noticias