Valors destacats al tancament del mercat nord-americà

El Nasdaq cobreix el buit alcista que va deixar als 7.000 punts i el més normal és que tornem a veure la tornada de les compres

Per

Bolsamania | 12 nov, 2018

Fortes pujades del 4,99% en Monster Beverage que aconsegueix superar la resistència dels 56 dòlars. El valor s'ha girat abans de tocar els mínims anuals i sembla que té tot l'aspecte tècnic per continuar amb les pujades fins al nivell dels 62,60 dòlars. La superació d'aquest nivell de resistència ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 70 dòlars.

Guanys del 3,59% en Qurate Retail que supera la resistència dels 23,58 dòlars. Amb això es posa fi al moviment lateral dels últims mesos i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 28 dòlars, preus que podria atacar durant les properes sessions.

Després de les pujades de divendres veiem com la cotització de Pepsico s'acosta a la resistència clau del curt termini que presenta als 118,48 dòlars. Si acaba superant aquest nivell de preus, el més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 130 dòlars.

Últimas noticias