Valors destacats al tancament del mercat nord-americà

Un tancament del Nasdaq per sobre dels 7.600 punts ens faria pensar en una continuació de les pujades per a les pròximes setmanes.

Per

Bolsamania | 25 set, 2018

Netflix acaba la primera sessió de la setmana amb unes pujades del 2,33%. EL valor es troba a punt de confirmar la correcció de curt termini. Per a això hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 377 dòlars. N’estarem molt pendents, ja que la superació d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 420 dòlars.

Fortes pujades del 3,78% en Symantec Corporation que va aconseguir revalorar-se al tancament un 3,78%. La companyia es troba atacant la resistència clau dels 21,93 dòlars. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell d'oferta, ja que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 24 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

Caiguda del 10,32% en els títols de Sirius Xm que destrossa el seu impecable aspecte tècnic en abandonar el nivell dels 6,61 euros conjuntament amb la mitjana de 200 sessions. El tancament de la sessió al voltant dels mínims del dia ens fa pensar en una continuació dels descensos fins al nivell dels 5,50 dòlars.

Últimas noticias