Valors destacats al tancament del mercat nord-americà

Per

Bolsamania | 11 jun, 2018

El Nasdaq es pren un respir després de superar màxims històrics. El més normal és que acabem veient una continuació de les pujades, durant les properes setmanes, fins al nivell dels 7.400 punts.

Fortes pujades de 5,02% en Monster Beverage que aconsegueix superar la resistència dels 54,31 dòlars. Això és una demostració de força que ens mostra l'extensió de les pujades del curt termini fins al voltant de la resistència dels 59,35 dòlars. El seu comportament en aquest nivell de preus és clau. Si al final aconsegueix superar-lo, estaríem davant d'una continuació de les pujades amb l'objectiu de cobrir el buit baixista que va deixar als 63,67 dòlars.

Destacats guanys del 3,29% en Vertex que aconsegueix subjectar-se a prop del suport dels 145 dòlars. La companyia intenta pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions, si bé, per a això hauríem d'esperar a que aconsegueixi un tancament per sobre dels 158,46 dòlars. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, és molt probable que acabem veient una extensió de les pujades fins als màxims anuals situats als 178,25 dòlars.

Nou senyal de fortalesa en els títols de CSX que va aconseguir acabar divendres passat amb unes pujades del 2,01%. La companyia aconsegueix tancar per sobre dels màxims històrics que presentava als 66 dòlars, preus que va aconseguir la passada setmana. Les seves perspectives tècniques són immillorables. El valor es mou en pujada lliure amb tot disposat, perquè acabem veient un atac al nivell dels 70 dòlars.

Últimas noticias