Valors destacats al tancament del mercat nord-americà

Per

Bolsamania | 25 abr, 2018

Actualitzat : 11:18

Molt de compte perquè el Dow Jones es torna a acostar-se al suport clau dels 23.344 punts.

Forts descensos del 4,77% en Alphabet que tanca per sota de la mitjana de 200 sessions i s'apropa perillosament al suport dels 1.000 dòlars. Estarem molt atents a l'abandonament d'aquest important nivell de demanda, ja que si és així, podríem acabar veient un canvi de tendència que podria desembocar en uns descensos fins al nivell dels 900 dòlars..

Destacades caigudes del 3,81% en Amazon que es gira abans de tocar els màxims històrics. El seu aspecte tècnic segueix sent bo i seguirà sent-ho mentre cotitzi per sobre dels 1.352 dòlars. A dia d'avui el valor segueix sent una de les companyies que hauríem de tenir al punt de mira i en què és probable que ens acabem posicionant. Per a això, esperaríem un tancament per sobre dels 1.617 punts, fet que la deixaria en pujada lliure.

Descensos del 3,77% en Netflix que es pren un respir després d'atacar els màxims anuals. El seu aspecte tècnic segueix sent bo i es mantindrà així mentre cotitzi per sobre del suport dels 271,33 dòlars. Els bons nivells d'acumulació i la seva cotització al voltant dels màxims històrics ens fa estar molt atents del començament d'un nou impuls alcista que ens faci pensar en un atac al nivell dels 360 dòlars.

Últimas noticias