Valors destacats al tancament del mercat nord-americà

Per

Bolsamania | 20 set, 2017

Els índexs nord-americans ofereixen un impecable aspecte tècnic.

T-Mobile va acabar dimarts amb uns guanys del 5,86% i va superar la resistència dels 65 dòlars. Això confirma el rebot en la mitjana de 200 sessions i ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 68,88 dòlars, màxims anuals. Sens dubte que és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes sessions i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions.

Forts descensos del 4% en Seagate que s'acosta als mínims anuals dibuixats als 30,60 dòlars. Després de prop de dos mesos de moviment lateral dins d'una tendència baixista principal el més normal és que acabem veient una continuació dels descensos. Si al final perd aquest nivell de demanda el més normal és que acabem veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 25 dòlars, nivells en què presenta un buit alcista.

Tesla cau un 2,57% al tancament de dimarts si bé es manté cotitzant al voltant dels màxims històrics amb tot a favor perquè acabem veient una continuació de les pujades. El més normal és vegem una extensió dels guanys fins al nivell dels 420 dòlars.

Últimas noticias