Valors destacats al tancament del mercat nord-americà

El Dow Jones va aconseguir tancar en els màxims de tots els temps

Per

Bolsamania | 14 jul, 2017

El Nasdaq s'acosta, de nou, als màxims històrics.

Immillorable aspecte tècnic el que podem apreciar en la sèrie de preus de PayPal que continua amb les pujades després d'aconseguir polvoritzar la resistència dels 55,14 euros. El valor va guanyar un 2,39% i es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El més normal és que acabem veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 65 euros.

Descensos de l’1,85% en Tesla que podria estar confirmant el final del rebot del curt termini. Estarem molt pendents d'una volta al suport dels 300 dòlars. Ull amb l'abandonament d'aquest nivell de demanda, ja que podria suposar l'inici d'una correcció que pugui acabar per portar la companyia fins al nivell dels 280 o 260 dòlars.

Caigudes de l'1,41% en Western Digital que tot i això és un valor que no hauríem de perdre de vista durant les pròximes jornades. La companyia es troba atacant la resistència clau dels 95 dòlars i és probable que acabem veient una definició alcista, cosa que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria portar la seva sèrie de preus fins al nivell dels 114,70 dòlars, màxims històrics.

Últimas noticias