Valors que han aconseguit perforar resistències aquest dilluns

L'Ibex aconsegueix tancar per sobre dels 7.000 punts

Per

Bolsamania | 07 set, 2020

La resistència clau del selectiu espanyol són els 7.321 punts

Naturgy comença la setmana amb uns guanys del 4,71% cosa que li permet tancar per sobre de la resistència dels 16,88 euros. La companyia s'està movent en una banda lateral des de fa setmanes. Atenció perquè un tancament per sobre dels 17,57 euros seria el senyal que ens faria pensar en una recuperació important de la seva sèrie de preus. No la perdem de vista.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch de franc 7 dies. Aquest any ja acumulem una revaloració del 292,75%.

Rovi segueix la seva escalada alcista després d'aconseguir perforar la resistència dels 29,50 euros. Les perspectives tècniques són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un atac al nivell dels 33,80 euros, màxims anuals.

Forts guanys del 5,23% de Sacyr que aconsegueix tancar el dilluns per sobre de la resistència dels 2,034 euros. Molt atents que la companyia s'acosta a la resistència dels 2,13 euros, preus on conflueix la mitjana de 200 sessions. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus és molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 2,50 euros. Sens dubte és un valor a tenir molt en compte durant les pròximes jornades.

Últimas noticias