Valors destacats al tancament del mercat nord-americà

Nous màxims històrics per al Nasdaq

Per

Bolsamania | 02 set, 2020

El selectiu tecnològic no mostra ni el més mínim senyal de feblesa de moment

Pujades del 5,10% de Netflix que aconsegueix tancar per sobre de la resistència dels 549 dòlars. El valor confirma un nou senyal de fortalesa que ens convida a pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 575,37 dòlars, màxims històrics. El més normal és que acabi superant aquest nivell de preus, el que ens podria fer pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 620 dòlars.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch de franc 7 dies. Aquest any ja acumulem una revaloració del 292,75%.

Nou senyal de fortalesa de Lululemon Athletica que acaba el dimarts per sobre dels màxims històrics marcats fa tan sols unes sessions en 384,05 dòlars. La companyia es mou en pujada lliure, de manera que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 420 dòlars.

Apple tanca amb uns guanys del 3,98%, a màxims històrics. La companyia s'ha revalorat un 150% des dels màxims del mes de març i avui dia continua donant mostres de fortalesa que ens fan pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 150 dòlars.

Últimas noticias