Valors destacats al tancament del mercat nord-americà

Nous màxims històrics al Nasdaq

Per

Bolsamania | 07 jul, 2020

Tesla continua disparant-se i acaba el dilluns amb uns guanys del 13,48%. El valor aconsegueix tancar a màxims de tots els temps i acumula pujades del 290% des de mitjan març. El seu aspecte tècnic és impecable i de moment no apreciem ni el més mínim senyal de feblesa a la seva sèrie de preus.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch gratuïtament 7 dies. Aquest últim any ja acumulem una revaloració del 276,75%.

Nous màxims històrics d'Amazon que comença la setmana amb uns guanys del 5,77%. EL valor es mou en pujada lliure sense oferir de moment ni el menor senyal de feblesa a la seva sèrie de preus que ens faci pensar en un alto en el camí. El seu aspecte tècnic és immillorable.

Senyal de compra de Xilinx que acaba la primera sessió de la setmana amb uns guanys del 7,15%. La companyia confirma el final del moviment lateral per on s'ha estat movent des de fa setmanes just per sobre de la mitjana de 200 sessions. De cara a les pròximes jornades el més normal és que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 110 dòlars.

Últimas noticias