El Sabadell i dos valors més que han aconseguit superar resistències aquest dimarts

L'Ibex continua cotitzant als voltants de la resistència dels 8.000 punts

Per

Bolsamania | 17 nov, 2020

De moment no apreciem cap senyal de feblesa en el selectiu espanyol

Pujades del 6,75% a tancament del Banc Sabadell que aconsegueix perforar la resistència dels 0,4210 euros. La companyia millora el seu complicat aspecte tècnic després de les suïcides de les últimes dues setmanes i no descartem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 0,50 euros.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch de franc 7 dies. Aquest any ja hem acumulat una revaloració del 292,75%.

Atents que Red Eléctrica es troba perforant la resistència dels 16,45 euros el que ens convida a pensar en un atac immediat a la resistència dels 17,28 euros. Si aconsegueix superar aquests preus és molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 18,85 euros, màxims anuals.

Nou senyal de fortalesa de Fluidra que aconsegueix perforar la resistència dels 17,52 euros, màxims històrics. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 20 euros.

Últimas noticias