Repsol i dos valors més que han perforat suports o resistències aquest divendres

L'Ibex continua amb les davallades a curt termini

Per

Bolsamania | 21 feb, 2020

El primer nivell de suport del selectiu espanyol es troba als 9.800 punts

Nou senyal de fortalesa d'Enagas, que ha aconseguit perforar els màxims històrics dels 26,06 euros. Les perspectives tècniques de la companyia són immillorables, ja que es mou en pujada lliure sense cap resistència en el seu camí. Si res no es torça, el més normal serà que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 30 euros.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova *Trader *Watch gratuïtament durant 7 dies. A l'últim any acumulem una revaloració del 206,8%.

Descensos del 2,68% a OHL que perd el suport dels 1,0465 euros. La companyia dóna un senyal de feblesa que ens convida a pensar en una continuació dels descensos fins als voltants dels 0,85 euros, mínims de l'any passat. No tornarem a veure senyals de fortalesa mentre es segueixi cotitzant per sota dels 1,2420 euros

Fortes caigudes del 2,77% a Repsol, que perd el suport dels 12 euros, mínims de l'any passat. Es compliquen molt les seves perspectives tècniques a mig i llarg termini. Per a les pròximes sessions sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió de les caigudes fins al nivell dels 11 euros.

Últimas noticias