Iberdrola intenta recuperar la mitjana de 200 sessions

A mitjà i llarg termini manté un insuls aspecte tècnic

Per

Bolsamania | 06 des, 2016

El gap a la baixa que es deixés el passat mes de novembre és un recordatori de la feblesa actual de la companyia

Importants pujades de més del 2% en Iberdrola en els primers compassos de la sessió d'avui dimarts. Sembla que la companyia podria millorar el seu aspecte tècnic del curt termini i intentar enfilar-se, de nou, per sobre de la mitjana de 200 sessions. Per a això hauria de començar per superar la resistència del curt termini que presenta en els 5,78 euros.

Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta podria convidar-nos a pensar en ua repuntada de la seva cotització amb la intenció de cobrir el gap a la baixa que es deixés en el primer terç del mes passat i que presenta en els 6,04 euros. Encara que en el curt termini poguéssim veure un rebot hem de tenir en compte que el seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és molt insuls i que a qualsevol moment poden tornar a aparèixer les vendes. La presa de posicions sense tendència definida és un problema que hauríem d'evitar pel que hauríem de mantenir-nos al marge i esperar a la superació dels 6,40 euros (màxims anuals) per tornar a interessar-nos per la companyia.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 113,43%.

Últimas noticias