Gestamp: JP Morgan retalla la seva valoració fins a 7 euros des de 7,50 després del profit warning

Encara que reitera el consell de sobreponderar (afegir el valor en cartera)

Per

Bolsamania | 13 set, 2017

Els analistes de JP Morgan Cazenove han retallat la valoració de Gestamp fins a 7 euros per acció des dels anteriors 7,50 euros per títol després del profit warning llançat pel fabricant de components per al sector de l'automoció aquest dilluns, després del tancament del mercat.

No obstant això, aquests experts encara veuen potencial en el valor i han reiterat el consell de sobreponderar (afegir en cartera) després de la forta caiguda del 10% que van patir les seves accions aquest dimarts. En la seva opinió, el mercat d'Amèrica del Nord suposa una gran oportunitat per a la companyia.

Segons JP Morgan, Gestamp incorrerà en unes despeses extraordinàries no esperats d'entre 25 i 30 milions d'euros durant el tercer trimestre per la posada en marxa de les seves fàbriques a la regió NAFTA. Segons ha confirmat l'empresa, la manca de personal qualificat per garantir el llançament de les línies de producció ha estat clau al profit warning.

Segons aquests analistes, Gestamp es recuperarà d'aquest fet aïllat i farà valer el seu lideratge durant el procés de fabricació d'estampació en calent, de manera que espera augmentar el seu volum de negoci a Amèrica del Nord un 45% fins al 2020.

Deutsche Bank i Société Générale també van retallar la seva valoració aquest dimarts des de comprar fins a mantenir. Els títols de Gestamp, que van arribar a caure fins a 5,07 euros, es van recuperar al tancament fins a 5,25 euros. Aquest dimecres, cauen lleugerament un 0,3%, fins a 5,23 euros.

El banc alemany va retallar el preu objectiu de la companyia fins als 6 euros i el banc francès, fins a 6,30 des de 6,60 euros. Per la seva banda, els experts de Renta 4 han iniciat la cobertura del valor amb una recomanació de sobreponderar i un preu objectiu de 6,20 euros.

En la seva opinió, "Gestamp està preparada per capturar les oportunitats d'externalització que brinda el sector". A més, afegeixen que "els objectius del pla de negoci 2016/19 són atractius en termes de creixement i millora de marges i permetran millorar la seva capacitat de generació de caixa mantenint una estructura de capital sòlida. A més, creiem que la rendibilitat per dividend al final d'aquest període serà atractiva".

D'altra banda, consideren que el seu perfil de risc és "baix" perquè és proveïdor dels 12 principals fabricants mundials, compta amb una "elevada diversificació geogràfica" i treballa "només sota comanda", cosa que confereix als seus ingressos una "visibilitat elevada". Finalment, ressalten que limita les seves inversions "a l'obtenció de projectes" i que pot "traspassar les fluctuacions dels preus de l'acer, la seva principal matèria primera, entre altres factors".

Últimas noticias