Credit Suisse aposta per Santander en lloc de BBVA

El banc suís considera esgotat el potencial alcista de l'entitat presidida per Francisco González

Per

Bolsamania | 22 gen, 2018

Actualitzat : 14:52

Els analistes de Credit Suisse ho tenen clar. És molt més atractiu comprar accions de Banc Santander que de BBVA. I això és el que aconsellen als inversors al seu últim informe emès sobre el banc presidit per Francisco González.

Malgrat que han elevat la valoració de BBVA fins a 7,50 euros per títol des dels anteriors 6,70 euros, han reiterat el consell de 'mantenir' el valor i destaquen, sobretot, que prefereixen comprar les accions del seu gran rival.

"En relació a Santander, pensem que BBVA es comportarà pitjor i esperem que la bretxa de valoració existent, d'entre un 3% i un 7% a l'últim mes, s'engrandeixi", afirmen aquests experts.

Sobre l'evolució dels seus negocis, Credit Suisse no és positiu amb Mèxic, el principal mercat per a BBVA i on obté el 37% dels seus beneficis. L'entitat suïssa tampoc es mostra excessivament positiu sobre l'evolució del negoci a Turquia, un altre dels mercats emergents on està molt present el banc espanyol.

SORTIDA A BORSA DE METROVACESA

Les dues entitats són notícia aquest dilluns perquè tenen previst treure a borsa la immobiliària Metrovacesa el proper 5 de febrer, en una operació que els reportarà entre 704 i 763 milions d'euros. Després de la col·locació de gairebé el 30% del capital, Santander controlarà el 50,59% i BBVA, el 19,70%.

Segons l’anàlisi tècnica, BBVA "es troba en aquest moment en zona de ningú, a mig camí entre el suport dels set euros i l’important resistència dels 7,8-7,83 euros", explica José María Rodríguez, analista de 'Bolsamanía'. "El més lògic seria que durant les properes sessions/setmanes posés rumb a la zona de resistència que li confereix la part alta del gran moviment lateral des del passat mes d'abril", afegeix aquest expert.

Últimas noticias