Companyies que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest divendres a Wall Street

El Dow Jones podria estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 26.000 punts

Per

Bolsamania | 14 jun, 2019

No descartem una continuació de les pujades fins als màxims anuals.

Fortes pujades aquest passat dijous en Walt Disney que confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 135 dòlars. El valor aconsegueix tancar en màxims de tots els temps tot i que no ha pogut superar els màxims intradia que va dibuixar el passat 142,37 dòlars. Atenció, perquè el valor es mou pràcticament en pujada lliure per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 160 dòlars.

Atents que eBay ha aconseguit perforar la resistència dels 39,14 dòlars aquest passat dijous i podria estar a punt de confirmar el final del moviment lateral en el qual s'està movent des de fa tres mesos. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, cosa que seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 44 dòlars.

Ross Stores acaba dijous amb uns guanys del 2,27% i s'acosta a la resistència dels 100,76 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 104,35 dòlars, màxims del passat any.

Últimas noticias