Companyies que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest divendres a Wall Street

No observarem cap senyal de debilitat al Dow Jones mentre que mantingui cotitzant per sobre dels 26.349 punts

Per

Bolsamania | 05 oct, 2018

Els descensos de les últimes sessions en Amazon han deixat la seva cotització, de nou, al voltant del suport dels 1.900 dòlars. Per aquests preus es troba la part baixa de la banda lateral en què s'està movent durant l'últim mes i mig. Atents a un tancament per sobre dels 2.050 dòlars, ja que seria el senyal que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. L'objectiu de pujada el podríem situar als 2.200 dòlars.

Atents a la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 48 dòlars en Cisco Systems. El valor ofereix un immillorable aspecte tècnic i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 52 dòlars. Sense cap dubte és un dels valors que no perdrem de vista durant les pròximes jornades.

In

Immillorable aspecte tècnic el que podem apreciar en Boeing que es mou en pujada lliure després d'aconseguir superar resistència dels 375 dòlars. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 420 dòlars durant les pròximes setmanes.

Últimas noticias