Companyies que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest divendres a Wall Street

Per

Bolsamania | 09 mar, 2018

Per a les properes sessions sembla imminent un atac a la resistència dels 2.789 punts en l'S&P 500.

Pfzier ha aconseguit subjectar-se a prop del suport que li ofereix la mitjana de 200 sessions i sembla que torna al seu camí alcista principal. En curt termini estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 37,28 dòlars, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins als màxims assolits al començament d'aquest any als 39,43 dòlars.

Bon senyal tècnic el que vam poder veure en Praxair després de confirmar la superació de la resistència dels 156,31 dòlars. Les perspectives tècniques són bones després de veure com s'ha girat amb força al voltant de la mitjana de 200 sessions. Creiem que és qüestió de dies que la companyia acabi assolint el nivell dels 166,95 dòlars, màxims històrics assolits al començament d'any.

Figura alcista la que hem vist en Akamai Technologies que va acabar dijous amb unes pujades del 7,27%. El valor es dispara després de dos mesos i mig de moviment lateral. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 78,44 dòlars, màxims del 2015.

Últimas noticias