Companyies que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest divendres a Wall Street

Els índexs nord-americans cotitzen en pujada lliure sense cap resistència al seu camí

Per

Bolsamania | 06 oct, 2017

Aquest dijous vam poder veure com el Nasdaq 100 va aconseguir definir-se a l'alça ficant-se en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Nou senyal de fortalesa en la sèrie de preus de Microsoft que aconsegueix perforar la resistència dels 75,97 dòlars, màxims històrics. Això deixa la seva cotització en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 82 dòlars, nivells que podria acabar aconseguint durant les pròximes setmanes. El primer nivell de suport es troba als 72,92 dòlars. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre d'aquest nivell de preus.

Fantàstica figura tècnica la que vam poder veure durant la sessió d'ahir en Netflix que va acabar amb unes espectaculars pujades del 5,39%. La companyia s'ha definit a l'alça en polvoritzar la resistència dels 191,50 dòlars i cotitza actualment en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 210 dòlars.

Pujades importants del 3,75% en Biogen que es troba a punt de confirmar un retrocés temporal al nivell dels 300 dòlars. Ahir vam veure com la companyia va atacar la resistència clau dels 330 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 360 dòlars.

Últimas noticias