Companyies que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dimecres a Wall Street

Per

Bolsamania | 15 nov, 2017

Coca-Cola està per prendre-hi posicions ara mateix.

Atents al final de la correcció en Twitter que podria estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 20 dòlars. Les perspectives tècniques per a les properes jornades són bones i sembla molt probable que acabem veient com cobreix el buit baixista que va deixar al començament d'octubre de l'any passat. El potencial de revaloració des dels nivells actuals és de més del 20%.

Figura alcista la que vam veure ahir, dimarts, en Coca-Cola que aconsegueix tancar per sobre dels 47 dòlars. El valor es fica en pujada lliure i és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 53 dòlars. Els bons nivells d'acumulació donen consistència a la tendència alcista actual.

Destacades revaloracions del 3,55%, ahir, dimarts, en Western Digital que es troba atacant la resistència clau dels 92 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell, ja que confirmaria el final del moviment lateral en el qual s'ha estat movent durant els últims mesos. El valor ha aconseguit subjectar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins als màxims anuals que presenta als 95,77 dòlars.

Últimas noticias