Companyies que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dilluns a Wall Street

El Dow Jones podria caure fins al voltant dels 25.000 punts

Per

Bolsamania | 11 oct, 2018

Actualitzat : 14:50

Apple ha caigut fins al voltant del suport dels 215,30 dòlars, part baixa de la banda lateral en què s'està movent des de fa un mes i mig. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és molt bo si bé, per plantejar-nos una presa de posicions, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 233,47 dòlars, màxims històrics.

Atents que Amazon s'ha acostat al suport dels 1.646 dòlars, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. Atents que per aquests preus és probable que puguem tornar a veure la tornada de les compres. A mitjà i llarg termini és molt bo i tan sols hauríem d'esperar que finalitzi la correcció de curt termini.

Cisco Systems ha perdut, durant les últimes sessions, el suport dels 46,43 dòlars. Encara que la seva tendència a mitjà i llarg termini és bona, sembla molt probable que vegem a curt termini uns descensos fins al nivell dels 44 dòlars, preus on es troba el buit alcista de mitjans d'agost i la mitjana de 200 sessions. Per aquests preus ens podríem plantejar una presa de posicions.

Últimas noticias