Companyies que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dijous a Wall Street

Bon senyal al Dow Jones que supera la resistència dels 24.500 punts i buscarà atacar el nivell clau dels 24.858 punts

Per

Bolsamania | 10 mai, 2018

Bon senyal en el Dow Jones que supera la resistència dels 24.500 punts i buscarà atacar el nivell clau dels 24.858 punts. La superació d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en el final de la correcció i en la continuació de la tendència alcista principal.

Bona figura en Amazon que aconsegueix tancar dimecres per sobre de la resistència del curt termini que presenta als 1.106 dòlars. La companyia es troba cotitzant just al voltant de la resistència dels 1.638 dòlars, màxims històrics. Després de cobrir part del buit alcista del passat dia 27 sembla molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista. Un tancament per sobre dels 1.638 punts ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 2.000 dòlars.

Nou senyal de fortalesa en CSX que confirma el trencament de la resistència clau dels 61,50 euros. El seu aspecte tècnic és immillorable després de veure com cobria part del buit alcista que va deixar el passat dia 18. Actualment la companyia es mou en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 65 dòlars.

Electronics Arts va acabar l'equador de la setmana amb unes pujades del 5,75%. Aquests importants guanys li van permetre perforar els màxims anuals que presenta als 131,13 dòlars, màxims històrics. Atents que esperem el començament d'un nou impuls alcista que li permeti atacar el nivell dels 150 dòlars durant les pròximes setmanes.

Últimas noticias