Companyies que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dijous a Wall Street

Per

Bolsamania | 16 nov, 2017

És probable que acabem veient una retallada al Dow Jones fins al nivell dels 23.000 punts tot i que el seu aspecte tècnic segueix sent impecable.

Vertex Pharmaceuticals Incorporated fa diversos mesos que està consolidant nivells després del buit alcista del mes de juliol. La companyia ofereix un bon aspecte tècnic a mitjà i llarg termini i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades. El primer nivell de resistència es troba als 158 dòlars. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus que ens faria pensar en una presa de posicions.

Atents al final de la consolidació en Microsoft en la qual s’està movent des que es deixés a finals del passat mes d'octubre. A mitjà i llarg termini les perspectives tècniques són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 100 dòlars.

Descensos de l’1,83% en Netflix que cotitza molt a prop del suport dels 190 dòlars. La companyia ofereix un magnífic aspecte tècnic per la qual estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 204,38 euros seria el senyal que estaríem esperant i que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins almenys al nivell dels 220 dòlars.

Últimas noticias