Companyies que cal tenir molt en compte per tècnic aquest divendres a Wall Street

Bon senyal del Dow Jones que aconsegueix superar la resistència dels 28.364 punts

Per

Bolsamania | 09 oct, 2020

És imminent un atac del selectiu nord-americà al nivell dels 29.199 punts

Es manté el moviment lateral de consolidació de Tesla dins de la seva tendència alcista principal. Atents a un tancament per sobre dels 461,94 dòlars ja que seria el senyal que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. És un valor a tenir molt present de cara les pròximes jornades.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch de franc 7 dies. Aquest any ja hem acumulat una revaloració del 292,75%.

Netflix ha aconseguit tancar per sobre dels màxims de l'1 d'aquest mes i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 575,37 dòlars, màxims històrics del mes de juliol. Si aconseguís superar aquest nivell de preus és molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 600 dòlars.

Senyal de fortalesa d'Alexion Pharmaceutical que ha aconseguit superar la resistència dels 121,50 dòlars. El seu aspecte tècnic ha millorat substancialment per a les pròximes jornades i és que sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 140 dòlars.

Últimas noticias