Companyies que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts a Wall Street

El Dow Jones confirma la formació d'un 'pull back' cap a la mitjana de 200 sesiones

Per

Bolsamania | 10 mar, 2020

De cara a les properes jornades, el més normal seria que el Dow Jones intenti atacar el nivell dels 21.712 punts.

Coca Cola ha caigut fins als voltants del suport dels 51 dòlars, preus on no descartem veure un retorn de les compres. La seva tendència és clarament alcista, si bé per poder confirmar una extensió de la tendència alcista principal hauríem d'esperar a un tancament per sobre dels 59 dòlars, preus un 13% per sobre dels actuals.

Alphabet es mou pels voltants del suport dels 1.200 dòlars. Per aquests preus, podríem veure un retorn de les compres, ja que la tendència principal de la companyia és clarament alcista. Seria un bon senyal que aconseguís enfilar-se per sobre la mitjana de 200 sessions, aproximadament 1.300 dòlars.

Un dia més, no perdem de vista l'aspecte tècnic de Vertex Pharmaceutical. El valor s'ha estat movent per una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de les pujades. Un tancament per sobre dels 250 dòlars seria el senyal que estem esperant. Si aconsegueix definir-se a l'alça podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 275 dòlars.

Últimas noticias