Companyies que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dilluns a Wall Street

De moment es manté la correcció del curt termini als índexs nord-americans

Per

Bolsamania | 21 set, 2020

El suport clau del Dow Jones es troba als 26.000 punts

Nike cau fins als voltants del suport dels 110 dòlars, preus on és probable que puguem acabar veient que tornen les compres. Per a les pròximes jornades el seu aspecte tècnic continua sent molt bo i no descartem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 140 dòlars.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch de franc 7 dies. Aquest any ja hem acumulat una revaloració del 292,75%.

Atents al final de la correcció de Costco que es troba cotitzant ja als voltants del suport dels 330 dòlars. Entre els 320 i els 330 dòlars podríem acabar veient compres. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini continua sent molt bo.

Es manté el moviment lateral de Microchip Technology que es troba cotitzant als voltants de la mitjana de 200 sessions. Per a les pròximes jornades el seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 115,10 dòlars, màxims històrics marcats fa tan sols unes sessions.

Últimas noticias